De vzw Keizer Karel heeft ook dit jaar aan de molen weer een mooi programma in de aanbieding voor de liefhebbers van Nederlandstalige muziek én voor de rockers.

Op vrijdag 1 juli brengt Salim Segers omstreeks 18.00 uur een eerste ode aan het Vlaamse levenslied, waarna Nicole en Hugo om 19.00 uur hun opwachting maken. Hun optreden is dus vervroegd omdat zij later op de avond nog in Hasselt moeten optreden. Ze stonden erop om na hun optreden nog even vrij te zijn om kennis te maken met hun Olense fans. Nadien geven toppers Luc Steeno en Sam Gooris het beste van zichzelf. Yves Segers sluit de avond omstreeks 23.00 uur af.
 
Op zaterdag 2 juli vormt de omgeving van de Buulmolen het decor voor een avond vol rockcovers. Omstreeks 18.00 uur trapt Radio Russia de avond af. Dit groepje prettig gestoorde jonge muzikanten uit Vorselaar geeft er meteen een lap op. Daarna brengt coverband Steam een mix van oude en jonge pop- en rockcovers. Aansluitend neemt Band Marginal het podium in met een stevige portie humor. De afsluiter is Vintage 79, een Limburgse covergroep.
 
De toegang is gratis. Om parkeerproblemen te vermijden, neem je best de fiets om naar de Buulmolen af te zakken. Er zijn stoelen voorzien, maar als je zeker wil zitten, kun je ook je eigen stoeltje meebrengen. Denk ook aan een warme trui: als de zon ondergaat kan het algauw wat frisser worden.

Info: Rudi Van Houdt, 0476 30 91 38, rudivanhoudt@gmail.com, http://in.olen.be/keizerkarel